Vrijwilligers worden bedankt met cadeau of activiteit

Algemeen
De Zaanse Luisterlijn zoekt vrijwilligers.
De Zaanse Luisterlijn zoekt vrijwilligers. (Foto: (Stockfoto))

BERGEN - Vrijwilligers geven de wereld kleur. Bij het opknappen en bijhouden van tuinen, bij het vervoeren van personen, bij de voetbaltraining van de jeugd, bij de koffieronde in het ziekenhuis, bij evenementen en festivals, bij het opvangen van vluchtelingen, in tijden van Corona en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Daarom: Vrijwilligers Bedankt voor jullie inzet, betrokkenheid en bevlogenheid! Vrijwilligers hebben tussen 10 en 24 oktober keuze uit een ruim aanbod van cadeaus en activiteiten op vrijwilligers-bedankt.nl.

Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers?

De mentaliteit om er samen de schouders onder te zetten vertaalde zich ook dit jaar in enthousiaste inzet van vrijwilligers. Team Vrijwillig heeft bijna 2000 mensen en organisaties bemiddeld voor vrijwilligerswerk. Bij Team Vrijwillig en Stichting Welzijn Bergen weten wij als geen ander hoeveel mensen we blij maken, uit de brand helpen, hoeveel mooie evenementen en activiteiten er georganiseerd kunnen worden.

Elk jaar organiseert Team Vrijwillig in samenwerking met Stichting Welzijn Bergen Vrijwilligers Bedankt! Door middel van Vrijwilligers Bedankt vragen we iedereen even stil te staan bij de inzet van vrijwilligers. Zij verdienen op zijn minst een dikke pluim. Daarnaast kunnen vrijwilligers van 10 tot 24 oktober een cadeau of activiteit uitkiezen op vrijwilligers-bedankt.nl.

Hoe werkt het?

‘’Heel simpel. Tussen 10 en 24 oktober kunnen vrijwilligers op vrijwilligers-bedankt.nl hun bedankje kiezen. Op=op. We hanteren het principe; wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Op 10 oktober om 10 uur gaat de website live.

Zonder vrijwilligers zou Bergen er heel anders uitzien. Een stuk minder sociaal en vooral nogal saai. Ook namens gemeente Bergen en organisaties: Hartelijk bedankt!’’

Afbeelding