Muziek in museumhoeve Overslot

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

EGMOND AAN DEN HOEF - Diverse muziekactiviteiten komend weekend in Hoeve Overslot.

Zaterdagmiddag 15 oktober speelt singer/songwriter Rob van de Plas, aka The Hurryman in de oude hoeve met de gouden akoestiek. Hurryman had een langzame start na de corona periode, maar hij heeft zeker niet stilgezeten. Hij heeft onder meer met soundwizzard Jacco Lenstra een aantal te gekke songs opgenomen, die gemastered werden in Engeland door Dave Formula ( ex-Magazine)

Zondag 16 oktober speelt Pete’s Deconstruction Company (PDC) Sinds twee jaar is PDC door toevoeging van de eigenzinnige zangeres Yvonne Mandigers een kwintet. Maar verwacht niet het standaard format van een zangers met begeleiders. PDC is een band met vijf instrumenten, die een gelijkwaardige rol spelen. Voor het grootste deel eigen composities van de onlangs overleden Ton Mulders en Yvonne Mandigers, aangevuld met zelden gehoorde pareltjes uit de Jazz literatuur van onder anderen Charlie Mingus en Ornette Coleman. Natuurlijk wordt de muziek op PDC-eigen wijze uit elkaar gehaald en opnieuw in elkaar gezet. Onverwacht verfijnd, maar ook hard swingend!

Zoals altijd geldt: deur open vanaf 15.00 uur, vol is vol. Voorstelling start 16.00 en duurt tot 18.00 uur met een pauze. Vrijwillige bijdrage, pinnen is niet mogelijk. Zitplaats reserveren 10 euro (ter plaatse) via museumhoeveoverslot@gmail.com o.v.v. naam en email-adres.

Afbeelding