Lekker Doortrappen in Bergen en Egmonden

Algemeen
Bergen, 5 september 2019
Programma Doortrappen is er om ouderen zo lang mogelijk veilig op de fiets te houden.
Bergen, 5 september 2019 Programma Doortrappen is er om ouderen zo lang mogelijk veilig op de fiets te houden. (Foto: aangeleverd)

GEMEENTE - Het succesvolle fietsproject Doortrappen gaat weer van start. Op 8, 10, 15 en 16 november zijn er fietsactiviteiten voor senioren in Schoorl, Bergen en de Egmonden. Je kunt deelnemen aan gratis fietstrainingen en de gezellige Happen & Trappen fietstocht in Schoorl, Bergen en de Egmonden. Kom gezellig samen (of alleen!) in beweging op de fiets.

Gratis fietstraining en Happen & Trappen fietstocht

Ben je op zoek naar een groep om gezellig samen mee te fietsen? Of ben je, bijvoorbeeld na een valpartij, angstig om (weer) op de fiets te stappen? Project Doortrappen is er voor jou. Tijdens fietstrainingen leer je, begeleid door fietstrainer Bert, weer vol zelfvertrouwen op de fiets te stappen. Dat kan met de eigen fiets óf met een leenfiets. De fietstrainingen zijn op 8, 10 en 15 november van 10.30 tot 12.00 uur in De Blinkerd in Schoorl. Op 8 november kun je bij de Watertoren in Egmond aan Zee en op 10 november bij De Schulp in Egmond Binnen trainingen volgen. Beide trainingen zijn van 13.30 tot 15.00 uur.

Happen & Trappen

Een gezellige fietstocht met smakelijke pauzes bij verschillende ontmoetingsplekken: dat is Happen & Trappen in een notendop. Zowel in Bergen/Duindorp Schoorl als in de Egmonden organiseren we deze smakelijke activiteit. Op dinsdag 15 november in Bergen en Duindorp Schoorl tussen 13.00 en 16.00 uur. Op woensdag 16 november tussen 11.00 en 14.00 starten bij De Schulp in Egmond Binnen. Kom op je eigen fiets!

Aanmelden en meer informatie

Neem contact op met buurtsportcoach Elles Kraakman via e.kraakman@hollandsportbv.nl of 06 29 31 94 01. www.sportenbewegeninbergen.nl