Koorleden en kinderen gezocht voor kerstspel

Algemeen
Zing jij mee?
Zing jij mee? (Foto: aangeleverd)

BERGEN - Zaterdag 24 december om 17.00 uur is er in de Petrus en Pauluskerk, Dorpsstraat 20 in Bergen, een kerst gezinsviering voor alle kinderen en hun groot(ouders). Ben jij dol op zingen, ben je 6 jaar of ouder, en wil jij meezingen in het projectkoor? Dit mag samen met je (groot)ouders, iedereen die van zingen houdt mag meezingen.

‘’Als jullie nog meer mensen weten, die het ook leuk zouden vinden om mee te zingen in het projectkoor, neem hen dan mee naar de repetities. We gaan uit van 4 repetities vooraf op vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur in de Nieuwe Beuk, gelegen achter de Petrus en Pauluskerk, Dorpsstraat 20, in Bergen. Auto’s kunnen geparkeerd worden op ons eigen parkeerterrein links van de kerk. Repetities: vrijdag 2, 9, 16 en 23 december. Zaal open vanaf 18.45 uur, wees tijdig aanwezig. Uitvoering: zaterdag 24 december om 17.00 uur in de Petrus en Pauluskerk. Kerstspel kerstviering om 17.00 uur. We zijn tevens voor het kerstspel op 24 december nog op zoek naar kinderen die engel of herder willen spelen in het kerstspel, je hoeft het verhaal alleen uit te beelden en dus geen tekst in te studeren. Er zijn twee repetitiedata.’’

Voor meer informatie over het projectkoor of het kerstspel bellen met: Stella Blijleven,  06 450 14 076 of email even naar: stellablijleven@hotmail.com.