Spreekuur buurtsportcoaches De Beeck

Algemeen
De Buurtsportcoaches in gesprek
De Buurtsportcoaches in gesprek (Foto: Andrea Rijtema, Dré Design)

BERGEN - Heb je vragen over sporten en bewegen, als sportaanbieder, inwoner of vanuit een andere achtergrond? Iedere dinsdag zitten de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen voor je klaar tijdens het sportspreekuur van 10.30 tot 12.00 uur in Sporthal De Beeck. Voor iedereen die behoefte heeft aan professioneel en passend advies over sport- en beweegmogelijkheden.

Buurtsportcoaches Elles Kraakman en Eefke de Vos zijn hét aanspreekpunt voor vragen over sporten en bewegen in de gemeente Bergen. Sportaanbieders, organisaties en inwoners van de gemeente kunnen bij hen terecht. Ze ondersteunen de gemeente bij het creëren van voldoende sport- en beweegaanbod voor inwoners van jong tot oud. Om goed bereikbaar te zijn voor iedereen die hen nodig heeft, houden ze iedere dinsdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur een sportspreekuur. Hier kun je binnenlopen voor antwoord op sportieve vragen of voor advies bij beweeglijke kwesties.

Verbindende schakel

Als verbindende schakel tussen gemeente, sportaanbieders, scholen, zorg- en welzijnsinstellingen en inwoners van de gemeente Bergen weten de buurtsportcoaches precies waar je moet zijn en welke mogelijkheden er bestaan. Ook zijn ze intermediair voor het Jeugdfonds Sport. Ze kunnen een aanvraag doen voor een bijdrage in de contributie of voor sportattributen. Ook kunnen ze je helpen bij het bepalen van een passende beweegactiviteit. Zo brengen ze alle inwoners van de gemeente in beweging. Ook bij twijfel geldt dus altijd: kom gewoon even langs bij het spreekuur. Je vindt de buurtsportcoaches in de centrale hal van Sportcentrum De Beeck, Molenweidtje 2 in Bergen.

Komt de dinsdagochtend niet gelegen? Een afspraak maken is ook mogelijk op een ander moment. Neem contact op met Eefke de Vos, e.devos@hollandsportbv.nl / 06-14418529 (buurtsportcoach Egmonden) of met Elles Kraakman, e.dekraakman@hollandsportbv.nl / 06-29319401 (buurtsportcoach Duindorp Schoorl en Bergen).