Gratis cursus zwemvaardigheid in zwembad De Beeck

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

BERGEN - Goed nieuws voor inwoners uit de Gemeente Bergen. Zwembad De Beeck organiseert in samenwerking met de buurtsportcoach Bergen een gratis basiscursus zwemvaardigheid. De cursus is speciaal ontworpen voor mensen vanaf 18 jaar die nog niet kunnen zwemmen en bestaat uit 10 lessen die worden georganiseerd op maandagavond in het splinternieuwe zwembad van De Beeck in Bergen. Aanmelden kan bij buurtsportcoach Elles Kraakman via e.kraakman@hollandsportbv.nl.

Ontwikkel je zwemvaardigheid

Dankzij een bijdrage vanuit de Leefstijlgelden in samenwerking met de gemeente Bergen, kan de basiscursus zwemvaardigheid aangeboden worden zonder enige kosten. Het doel van dit project is om iedereen de kans te geven om de zwemvaardigheden te ontwikkelen. Tijdens deze cursus zullen er veel verschillende oefeningen aangeboden worden op het gebied van watervrij zijn, jezelf veilig voelen in het water en voortbewegen. Hierdoor zal je niet alleen het gevoel van veiligheid in en om het water vergroten, maar ook zeker meer plezier gaan ervaren. Let op, je ontvangt geen zwemdiploma of certificaat n.a.v. de cursus.

Meld je gratis aan

Bij voldoende animo zal de cursus in het voorjaar van start gaan. Heb je vragen, wil je meer informatie of wil jij deel uitmaken van deze onvergetelijke ervaring? Neem dan gerust contact op met buurtsportcoach Elles Kraakman via e.kraakman@hollandsportbv.nl of 06-29319401. Wacht niet langer en grijp nu je kans om te leren zwemmen!