Voor de 88e keer naar Cinebergen

Algemeen
Even samen genieten
Even samen genieten (Foto: Stichting Vier het Leven)

BERGEN/ALKMAAR - Onder het motto ‘Samen uit, samen genieten’ organiseert Stichting Vier het Leven activiteiten voor mensen op leeftijd die nog graag uitgaan maar dit zelf niet meer kunnen organiseren, of niet graag alleen op stap gaan. De kracht van de stichting zit in de persoonlijke aandacht en het wegnemen van drempels.

Stichting Vier het Leven

Ouderen kunnen een keuze maken uit een ruim aanbod van activiteiten in de regio Alkmaar. Zij worden thuis opgehaald door een vrijwilliger en samen met leeftijdsgenoten gaan zij gezellig naar een voorstelling in het theater, naar een concert, een film of een museum. Gezellig op pad met een klein clubje mensen met dezelfde interesses waar je een middag of avond lang onbezorgd mee kunt genieten. Na afloop worden de gasten weer veilig thuisgebracht.

Samen beleven

Joanneke van Zadelhoff – Regiocoördinator Noord-Holland: “We halen de mensen thuis op en rijden met ze naar Cinebergen. We brengen de jassen van de gasten naar de garderobe, halen een kopje koffie en begeleiden hen naar een speciaal gereserveerd Vier het Leven-tafel. Tijdens de pauze en na afloop is er alle gelegenheid om na te praten. Het mooie van onze uitjes is dat we de voorstellingen echt sámen beleven.”    

18 jaar

Stichting Vier het Leven bestaat bijna 18 jaar en is inmiddels in 280 gemeenten actief. Op 17 maart gaan wij voor de 88ste keer naar Cinebergen. Gaat u nog graag uit en lijkt het u gezellig om samen met anderen te genieten van een mooie film? Voor de komende maanden hebben we nog een aantal filmvoorstellingen in het aanbod staan. 

U kunt vrijblijvend een programmaboekje aanvragen via 035 – 524 51 56 of het aanbod bekijken op www.4hetleven.nl.