Kofferbakmarkt in Schoorl gaat weer van start

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

SCHOORL - Het is geen grap. 1 april gaat weer een kofferbakmarkt van start in Schoorl.

Een kofferbakmarkt is een soort vlooienmarkt waar mensen met volgeladen auto’s en busjes komen om hun leuke en mooie tweedehands dingen te verkopen. De artikelen worden op een kleed of op zelf meegebrachte tafels uitgestald. Je vindt er ook allerlei lokaal geteelde groente, fruit, tuinplanten en zelfgemaakte jam. Daarnaast is er gereedschap, speelgoed, allerlei keukengerei, fietsen, boeken, antiek en curiosa en natuurlijk kleding. Aan inflatie doen wij niet. Alles is zeer goed betaalbaar.

Circulaire economie

Een kofferbakmarkt is de plaats voor de circulaire economie. Goede producten worden niet weggegooid maar weer opnieuw verkocht en gebruikt. Als bezoeker kan je spullen, die je niet meer gebruikt afgeven. De marktmeesters zorgen ervoor dat de spullen weer onder de marktmensen wordt verdeeld en niet wordt weggegooid. Zo draag je als bezoeker ook bij aan de circulaire economie.

Deelnemer

Wil je als ook spulletjes verkopen, dan is reserveren noodzakelijk. Hiervoor kan je naar de website www.kofferbakmarktschoorl.nl of bel naar Nico 06-16263395. Er is een kofferkar en er zijn ook toiletten.

Bezoeken

Wil je zelf lekker rondsnuffelen. Dan ben je zaterdag van 1 april tot 30 september 2023 van harte welkom tussen 9:30 en 16:00 uur. Het adres is de Sportlaan 7 in Schoorl. Gratis toegang. Kortom: Een plaats waar je lekker kan rondsnuffelen en allerlei producten tegen een relatief lage prijs kan kopen.