Aan tafel met Ron Zentveld

Algemeen
Ron
Ron (Foto: aangeleverd)

EGMOND AAN ZEE - Aan tafel met... organiseert donderdag 13 april een lezing met ‘lifeguard’ Ron Zentveld bij Postaanzee in Egmond aan Zee. De lezing is van 13.30 tot 15.30 uur. Voor het bijwonen en koffie / thee vraagt Postaanzee een vrijwillige bijdrage.

Meer veiligheid in, op en langs het water. Dat is het doel waarvoor de lifeguards van Reddingsbrigade Egmond zich dagelijks vrijwillig inzetten. Zij doen het uiterste om te zorgen dat er niemand verdrinkt en iedereen veilig kan genieten van het vele water dat Nederland telt.

De Reddingsbrigade van Egmond telt momenteel meer dan 100 actieve vrijwilligers en het ledenaantal groeit enorm door de aanwas van jonge redders. De vrijwilligers zijn allemaal betrokken Egmonders maar er zijn ook vele leden uit buurdorpen Heiloo of zelfs verder! Jaarlijks voert alleen al Reddingsbrigade Egmond ongeveer 200 hulpverleningen uit, van een pleister plakken tot het reanimeren van een drenkeling... 

Tijdens deze bijeenkomst zal Ron zijn ervaringen vertellen over het vrijwilligerswerk als Lifeguard en passeren diverse hulpverleningen, uiteraard vergezeld met beeldmateriaal. Het beloofd een interessante bijeenkomst te worden, vragen staat vrij en maakt de middag nog interessanter!

De Reddingsbrigade: Meer veiligheid in, op en langs het water!