Voorspeelmiddag van Muziekwerkplaats Egmond: geslaagd feestje

Algemeen
Geslaagd feestje
Geslaagd feestje (Foto: aangeleverd)

EGMOND AAN DEN HOEF - De leerlingen van Muziekwerkplaats Egmond stonden weer letterlijk en figuurlijk in de spotlights en traden op voor ouders, familie en vrienden. De sfeer zat er goed in in de overvolle aula. In een gevarieerd programma lieten de gitaar-, viool- en pianoleerlingen horen wat zij in de wekelijkse lessen bij de Egmonder muziekschool geleerd hebben. 

Er werden veel solo’s gespeeld, maar ook quatre mains op de piano en duetten voor viool en gitaar stonden op het programma. Speciaal voor dit concert hadden drie leerlingen eigen composities gemaakt en het publiek was onder de indruk van hun overtuigende vertolkingen. Muziek in de meest uiteenlopende stijlen kwam aan bod, waaronder de zachte klanken van Ludovico Einaudi, de klassieke klanken van Mozart en het ruige geluid van de Rolling Stones. 

Het docententeam van de Muziekwerkplaats, gitaardocente Trudy Visser, viooldocente Linde Visser en de pianodocenten Margot Bierman en Thomas Hans kijken terug op een geslaagd concert en zijn blij dat de leerlingen weer een podiumervaring rijker zijn.

Meer weten: https://muziekwerkplaatsegmond.nl/