Afbeelding
(Foto: Claudia Otten)

Vive la Chanson! Concert in Ruïnekerk Bergen

vrijdag 6 oktober 2023 20:15

BERGEN - De Ruïnekerk in Bergen presenteert 6 oktober om 20.15 uur een avond vol opzwepende en ontroerende Franse Chansons, met nummers van iconen zoals Brel, Aznavour, Barbara, Reggiani, Gainsbourg, Piaf, Montand, Zaz en Pravi.

Het concert brengt een unieke line-up met Britta Maria op zang en tekst, Maurits Fondse op piano en zang, en Oleg Fateev op accordeons en melodica. Kaarten voor dit bijzondere concert zijn verkrijgbaar voor 22,50 EURO op www.ruinekerk.nl.

Muzikale ervaring

Deze unieke muzikale ervaring wordt geleid door drie getalenteerde muzikanten en is eerder geprezen door het Noord-Hollands Dagblad als ‘betoverend’ en heeft vier sterren van NRC ontvangen voor het album ‘De Omweg’, dat ‘liedjes met zuivere poëzie’ bevat. Het Theaterparadijs gaf het concert ook vier sterren en prees het ‘schitterende stemgeluid’ en de ‘bezielde begeleiding’. Mis dit intense muziekspektakel niet!

Kaarten: www.ruinekerk.nl