Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Boeken, platen en CD markt in museumhoeve Overslot

zaterdag 25 maart 2023 14:00

EGMOND AAN DEN HOEF - Zaterdagmiddag 11, 18 en 25 maart is vanaf 14.00 uur een vrij te bezoeken boeken, platen en CD markt in museumhoeve Overslot.

‘’Vanwege de grote verbouwing die voor de deur staat moeten we op gaan ruimen vandaar deze markt. Er is voor iedereen wel iets te vinden, en altijd voor een klein prijsje. Behalve van de markt kun je ook nog genieten van de schilderijen van bekende Rock en Jazz artiesten geschilderd door Paul de Vries en Jurriaan Leyen.’’

Museumhoeve Overslot, waar verder nog een Wunderkammer met diverse fantastische verzamelingen met bodemvondsten uit de ijstijd, etnografica en naturalia en een schelpenmuseum te zien zijn, kunt u vinden in het historische hart van Egmond aan den Hoef, aan de Slotweg 42