Kom jij gezellig langs?
Kom jij gezellig langs? (Foto: aangeleverd)

Poppentheater in Buitencentrum Schoorlse Duinen

zondag 26 maart 2023 11:00 t/m 14:00

SCHOORL - Poppentheater Belletje Sterk van Ellen Scholten biedt een vrolijke poppenkastvoorstelling aan in het Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer. Een leuke activiteit voor de zondag. Wanneer? Zondag 26 maart en zondag 2 april van 11.00 tot 14.00 uur.

Kabouter Zako zoekt wol, want hij heeft het koud. De dieren in het bos en natuurlijk Elfje Fier willen hem allemaal wel helpen. Na de voorstelling wordt er een eigen “wol kabouter” geknutseld om mee naar huis te nemen.

Inormatie

De voorstelling is bedoeld voor kinderen vanaf twee jaar en hun ouders of begeleiders. Een kaartje kost 8,50 euro inclusief knutselen en limonade. Aanmelden is noodzakelijk via www.staatsbosbeheer.nl/belletjesterk.