Mantelzorg
Mantelzorg (Foto: Adobe Stock)

Bijeenkomst mantelzorgers gemeente Bergen

donderdag 30 maart 2023 14:00 t/m 16:00

BERGEN - Mantelzorgers kunnen weer bijeen komen in de gemeente Bergen. Donderdag 30 maart is het thema deze keer ‘Afscheid nemen tijdens het leven’. De bijeenkomst is van 14.00 tot 16.00 uur bij Stichting Welzijn Bergen aan het Binnenhof 9-11 in Bergen. Vanzelfsprekend onder het genot van een kopje koffie of thee.

‘Afscheid nemen tijdens het leven’, dat is eigenlijk rouwen om een partner of ouder die er nog wel is, maar niet meer de partner of ouder is die hij/zij daarvoor was. Op deze mantelzorgbijeenkomst komen Annebee Gelderman-Jannink en Jannie Meijer-Martens hierover spreken. Zij hebben hier veel ervaring mee en helpen mensen hier mee om te gaan. Ze hebben samen hun praktijk ‘Ondersteunend bij verlies’. Er is ook gelegenheid met andere mantelzorgers te praten en ervaringen uit te wisselen. Alle mantelzorgers uit de gemeente Bergen zijn van harte welkom. De toegang is gratis.

Aanmelden

‘’Omdat wij graag willen weten op hoeveel personen we kunnen rekenen vragen wij u van tevoren uw komst door te geven aan het Steunpunt Mantelzorg Bergen via telefoonnummer 072-5095267 of via steunpuntmantelzorg@welzijnbergen.nl.’’