Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Een bijzonder muziekweekend in Hoeve Overslot

zaterdag 30 september 2023 15:00 tot zondag 1 oktober 18:00

EGMOND AAN DEN HOEF - Hoeve Overslot nodigt u uit voor een onvergetelijk muziekweekend op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. Dit belooft een traktatie te worden voor de zintuigen, met optredens van getalenteerde muzikanten en prachtige kunstwerken.

Op zaterdag 30 september opent JP den Tex de festiviteiten met zijn programma “Mooiste Liedjes,” bijgestaan door Tineke Schoemaker, Emile Den Tex, Michiel Jansen, Jantien de Laaf en Kees Maat. Een avond vol emotionele diepgang en betoverende melodieën.

Tony’s Tunes

Op zondag 1 oktober eren we het unieke talent van Ton Mulders, een meesterlijke gitarist en componist. Zijn composities, met dat herkenbare scherpe randje, zullen de luisteraars en uitvoerende artiesten op het puntje van hun stoel houden. Tony’s gitaarspel, dat als inspiratie diende voor zijn verrassende composities, wordt gevierd met een eerbetoon dat recht doet aan zijn creatieve genie.

Kunst en Cultuur

Naast de muzikale genoegens kunt u genieten van prachtige schilderijen van de teken- en schildergroep Karmel, met kunstwerken van Frits de Nooijer die de historische muren van Hoeve Overslot sieren.

Praktische informatie

Voor beide optredens geldt: de deuren openen om 15.00 uur, dus wees op tijd, want vol is vol. Het programma duurt van 16.00 tot 18.00 uur, met een pauze. De toegang is gebaseerd op vrijwillige bijdragen, naar draagkracht en welbevinden. Houd er rekening mee dat er geen pinbetalingen mogelijk zijn bij Overslot.

Wilt u een zitplaats reserveren? Dat kan voor tien euro per persoon. U kunt uw reservering ter plaatse in “de pet” voldoen. Stuur een e-mail met het aantal gewenste zitplaatsen naar museumhoeveoverslot@gmail.com.