Nestkastje
Nestkastje (Foto: Miranda Zutt)

Nestkastje timmeren in Schoorl

dinsdag 20 februari 2024 15:00 tot 16:30

SCHOORL - In de krokusvakantie nodigt Buitencentrum Schoorlse Duinen jonge avonturiers uit om hun eigen nestkastje te timmeren. Een leuke activiteit waarbij kinderen vanaf 8 jaar hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en een persoonlijk nestkastje kunnen maken.

Op dinsdag 20 februari, van 15.00 tot 16.30 uur, kunnen kinderen deelnemen aan deze knutselactiviteit. Tijdens het timmeren kunnen ze hun nestkastje versieren naar eigen smaak. En wie weet, kiest in het voorjaar een vogel hun kastje uit om een nestje in te maken! Deelname aan de workshop kost € 14,95 per kind. Vooraf aanmelden is noodzakelijk via de website www.staatsbosbeheer.nl/nestkastjeschoorlseduinen.... Het evenement vindt plaats bij Buitencentrum Schoorlse Duinen, gelegen aan de Oorsprongweg 1 in Schoorl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 072 509 33 52. Het Buitencentrum is geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis, maar er geldt betaald parkeren van 10.00 tot 19.00 uur.