Vogels spotten
Vogels spotten (Foto: Renee van Rossum)

Vogelexcursie in de Schoorlse Duinen

woensdag 21 februari 2024 7:30 tot 9:30

SCHOORL - Staatsbosbeheer nodigt woensdag 21 februari natuurliefhebbers uit voor een bijzondere ervaring: genieten van het ochtendgezang van de vogels in de prachtige omgeving van de Schoorlse Duinen.

Tijdens deze vogelexcursie, geleid door een ervaren gids van Staatsbosbeheer, kunnen deelnemers kennismaken met verschillende vogelgeluiden en leren ze spelenderwijs vogels herkennen. De wandeling omvat een stiltemoment om in alle rust te luisteren naar de diverse geluiden van de natuur. De excursie vindt plaats op woensdag 21 februari van 07.30 tot 09.30 uur. Deelname kost € 8,50 per persoon. Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom om deel te nemen.

Aanmelden

Vooraf aanmelden is noodzakelijk via de website www.staatsbosbeheer.nl/vogelsschoorl. Locatie: Buitencentrum Schoorlse Duinen, Oorsprongweg 1, 1871 HA Schoorl. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 072 509 33 52. Het Buitencentrum is geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis, maar er geldt betaald parkeren van 10.00 tot 19.00 uur.