Toppers
Toppers (Foto: aangeleverd)

Jaarlijkse Playbackshow door Toneel enzo in Schoorl

woensdag 17 april 2024 15:30 tot 19:30

SCHOORL -  Toneel enzo nodigt het publiek van harte uit voor de jaarlijkse Playbackshow op zaterdag 17 april. De enthousiaste kinderen en hun begeleiders hebben intensief gerepeteerd om een onvergetelijke show neer te zetten.

Met trots presenteert Toneel enzo twee voorstellingen op deze dag, om 15.30 uur en om 19.30 uur, waardoor het publiek tweemaal de kans krijgt om van het talent van de kinderen te genieten. Het belooft een bruisend evenement te worden waarin de kinderen schitteren op het podium.

‘’We nodigen iedereen uit om te komen kijken en te genieten van een middag of avond vol vermaak en plezier. De kosten voor deze unieke ervaring bedragen slechts 5 euro per persoon.’’

Datum: Zaterdag 17 april 2024

Tijden: 15.30 uur en 19.30 uur

Locatie: De Blinkerd, Heereweg 150, Schoorl