Slotkapel
Slotkapel (Foto: Ed Bausch)

Narcissenfestijn in de Slotkapel

vrijdag 19 april 2024 11:00 tot zaterdag 20 april 17:00

EGMOND AAN DEN HEOF - Natuurliefhebbers kunnen op 19 en 20 april genieten van een prachtig narcissenfestijn in de Slotkapel te Egmond aan den Hoef, met meer dan 150 verschillende soorten narcissen, historische exposities en de mogelijkheid om een naam voor een nieuwe narcis in te dienen en kans te maken op kaartjes voor de Keukenhof.

Een Bloemenpracht Verwelkomt Bezoekers

Op donderdag 18 april wordt de Slotkapel in Egmond aan den Hoef omgetoverd tot een waar narcissenfestijn ter ere van de World Daffodil Tour. Meer dan 150 verschillende soorten narcissen zullen de kapel kleuren, variërend van miniatuur-narcisjes tot grote trompetnarcissen en excentrieke spleetkronige tot oogverblindend witte dichtersnarcissen. Bezoekers kunnen op vrijdag 19 en zaterdag 20 april van 11.00 tot 17.00 uur genieten van deze bloemenpracht, terwijl vrijwilligers van de “Stichting Restauratie Slotkapel” en “Stichting Historisch Egmond” de rijke geschiedenis van de kapel en het Slotkwartier delen. Daarnaast wordt een nieuwe narcis gedoopt, waarbij bezoekers originele namen kunnen indienen om kans te maken op 2 kaarten voor de Keukenhof. De toegang is gratis, met een welkome bijdrage voor het restauratiefonds van de Slotkapel.

Voor meer informatie, bezoek Slotkapel, Slotweg 19 te Egmond aan den Hoef op 19 en 20 april.