Lekker struinen...
Lekker struinen... (Foto: Adobe Stock)

Vrijmarkt in Huize Agnes, Egmond aan zee

zaterdag 20 april 2024 13:30 tot 16:00

EGMOND AAN ZEE - Zaterdag 20 april wordt Huize Agnes omgetoverd tot een bruisende marktplaats, gelegen tegen de prachtige duinen van Egmond aan Zee. Van 13.30 tot 16.00 uur wordt een gezellige vrijmarkt georganiseerd waar bezoekers kunnen genieten van een groot scala aan spullen.

Kom langs en maak uw dagje Egmond compleet met een bezoek aan onze vrijmarkt! Ontdek een diverse selectie aan items en snuisterijen die te koop worden aangeboden. Voor de creatievelingen onder ons is er zelfs een speciale creahoek waar u unieke handgemaakte kaarten kunt vinden voor slechts €0.50. (Tekst gaat door onder foto)

Tijdens uw bezoek kunt u genieten van versgebakken wafels met warme kersen en slagroom, om uw smaakpapillen te verwennen. Daag uw geluk uit bij onze loterij, mogelijk gemaakt door gulle giften van bewoners, collega’s en bedrijven uit Egmond aan Zee.

Alle opbrengsten van de vrijmarkt en loterij komen ten goede aan de bewoners van Huize Agnes.

Belangrijk om te weten: alleen contante betalingen zijn mogelijk.