Ontdek de lente
Ontdek de lente (Foto: Laura Pashkevich - stock.adobe.c)

Wandeltocht door de Wimmenummerduinen

zondag 7 april 2024 10:30

EGMOND AAN DEN HOEF - Ontdek de pracht van de lente in de Wimmenummerduinen tijdens een geleide wandeling op zondag 7 april 2024. Vertrek om 10.30 uur bij het PWN-informatiebord aan het einde van het Nachtegalenpad in Egmond aan den Hoef.

Samen met Flora en Fauna verkennen we het weelderige landschap. De waterstand mag dan hoog zijn, maar onze gidsen zijn goed voorbereid om ons door de paden te leiden en ons te voorzien van interessante informatie. Verwacht mogelijk een ontmoeting met Exmoorpony’s en diverse vogelsoorten, terwijl de zon ons mogelijk begroet met de warmte van een zandhagedis. 

Informatie

Zorg zelf voor een toegangskaart voor het Noord-Hollands Duinreservaat via www.pwn.nl/duinkaartkopen. Aanmelden vooraf via wimmenumnkl@gmail.com, tot de dag ervoor. Meer informatie op www.ivn.nl/nkl.