Timmerdorp altijd een feestje
Timmerdorp altijd een feestje (Foto: Rob Glas/ Archief RM)

Timmerdorp Egmond aan Zee 2024

maandag 5 augustus 2024 8:30 tot donderdag 8 augustus 18:30

EGMOND AAN ZEE - Timmerdorp Egmond aan Zee staat op het punt terug te keren voor een nieuwe en spannende editie in 2024! De geliefde traditie zal plaatsvinden van 5 augustus tot en met 8 augustus en belooft weer een onvergetelijke ervaring te worden voor de jeugd van Egmond aan Zee en omliggende gebieden.

Het Timmerdorp, dat bekend staat als de leukste week van het jaar, biedt kinderen de kans om hun creativiteit en bouwvaardigheden te tonen in een speelse en uitdagende omgeving. Met een overvloed aan hout, hamers en spijkers, zullen jonge bouwers worden uitgedaagd om hun droomconstructies te realiseren.

Wat?
Het Timmerdorp is een bruisende week vol plezier, waar kinderen zich kunnen uitleven in het bouwen van hun eigen constructies, van eenvoudige hutten tot indrukwekkende kastelen.

Wanneer?
De leukste week van het jaar vindt plaats van 5 augustus tot en met 8 augustus, dus zorg ervoor dat je deze data vrijhoudt in je agenda!

Waar?
Net als voorgaande jaren zal het Timmerdorp zijn tenten opslaan in de betoverende duinvallei achter het oude gemeentehuis. Een perfecte locatie voor avontuur en ontdekking!

AANMELDEN

Maak je klaar voor een week vol teamwork, vriendschap en onvergetelijke herinneringen! Timmerdorp Egmond aan Zee 2024 staat garant voor een zomer vol opwinding en creativiteit. Aanmelden? Klik hier.