Filmhuis Schoorl

Verrassingsfilm in De Blinkerd

Column
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

SCHOORL - Filmhuis Schoorl organiseert op woensdagmiddag 21 september 2022 om 14:00 uur een voorstelling waar je met vrienden kunt afspreken of nieuwe vrienden ontmoet, in de gezellige ambiance van tafels en gemakkelijke stoelen en waar een drankje tijdens de pauze wordt geserveerd aan uw tafeltje.

Ga naar website www.filmhuisschoorl.nl voor de filmtitel en reservering.

Woe 21 september 2022 | 14:00 uur

C’mon C’mon (2021)

Verenigde Staten 2021. Drama van Mike Mills. Met o.a. Joaquin Phoenix, Gaby Hoffmann, Scoot McNairy en Woody Norman.

Sympathieke familiefilm over de alleenstaande radiojournalist Johnny, die op zijn negenjarige neefje Jesse moet passen wanneer z’n zus haar handen vol heeft aan haar overspannen ex. Johnny neemt de vroegwijze Jesse uiteindelijk mee naar zijn werk, wat hen oa in Detroit, New York en New Orleans brengt.

Vr 23 september 2022 | 20:00 uur

Belfast (2021)

Verenigd Koninkrijk 2021. Biografie van Kenneth Branagh. Met o.a. Jude Hill, Caitriona Balfe, Jamie Dornan, Judi Dench en Lewis McAskie.

De Troubles in Noord-Ierland - waar vanaf 1969 een bloedige strijd plaatsvond tussen katholieken en protestanten - gezien door de ogen van een negenjarig jochie. 

vr 30 september | 20:00 uur

El buen patrón

Spanje, 120 min., regie: Fernando León de Aranoa, met: Javier Bardem, Manolo Solo, Almudena Amor, genre: komedie

De charismatische fabriekseigenaar Blanco staat onder druk omdat hij kans maakt op een lokale onderscheiding voor zakelijke uitmuntendheid.

Meer informatie? Plaatsen kunnen gereserveerd worden op www.filmhuisschoorl.nl of aan de kassa voor de voorstelling (de zaal is open een kwartier voor de voorstelling)

De film wordt vertoond zonder pauze.

Filmhuis Schoorl vertoont wekelijks op vrijdag haar films om 20:00 uur in Theaterzaal van Dorpscentrum De Blinkerd, Heereweg 150, Schoorl.

Daarnaast vertoont Filmhuis Schoorl ook op iedere 3e woensdag van de maand om 14:00 uur haar films in het kader van FilmCafé, eveneens in Theaterzaal van Dorpscentrum De Blinkerd, Heereweg 150, Schoorl.

Afbeelding
Woody Norman, Scoot McNairy (L-R)