Peggy van Ligten in museumhoeve Overslot

Nieuws
Peggy van Ligten komt naar museumhoeve Overslot. (Foto: aangeleverd).
Peggy van Ligten komt naar museumhoeve Overslot. (Foto: aangeleverd). rodi.nl

EGMOND AAN DEN HOEF - Opgegroeid in een muzikale familie waar vader en broers allen gitaar speelden was het vanzelfsprekend dat ook zij dit deed, en al op jonge leeftijd raakte zij bekend met het creeren van eigen teksten en het ontdekken van leuke muzieklijntjes.

Melodieus, sfeervol en eigenzinnig zijn de ingredienten die in haar songs worden meegenomen. Fijne easy listening nummers waarin tekst, gitaar, zang en muzieklijn een mooie harmonie vormen. Dit is ook wat zij beoogt. Beinvloed door elke andere song die haar kan raken heeft zij gaandeweg een hele eigen stijl gekregen. Eigentijds en tegelijkertijd tijdloos. Zondag 29 juli speelt Peggy, samen met Jacco en Kim in de oeroude hoeve met de fabelachtige akoestiek.
Museumhoeve Overslot, is een culturele ontmoetingsplaats waar Egmonders én bezoekers vanuit alle windstreken kunnen genieten van een natuurhistorisch museum met bodemvondsten en antiquiteiten, hedendaagse kunst en aandacht voor de meer dan duizend jarige kunstgeschiedenis van de Egmonden. Deze schatkamer in het historische hart van Egmond, gelegen aan de slotweg 42 te Egmond aan den Hoef, is ieder weekend open vanaf 14.00 uur, met op zondagmiddag van 16.00 tot 18.00 bijzondere concerten.