Einde van succesvol zomerseizoen: ‘Dag huisjes’

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Marja Bak-Aal)

EGMOND AAN ZEE - Het zomerseizoen aan de prachtige kust van Egmond aan Zee nadert zijn einde. Marja Bak-Aal uit Egmond aan Zee deelde haar enthousiasme over het succesvolle seizoen en de charmes van Derp.

“Het is weer zover... De huisjes gaan weer in de stalling,” zegt Marja Bak-Aal. “Veel mensen hebben er plezier van gehad, weer of geen weer, op het strand is het goed toeven. Veel toeristen waren er en zijn er nog in Derp. Ze komen vaak ieder jaar weer terug. Dan is het toch wel heel fijn hier om er te zijn.”

De stranden van Egmond aan Zee hebben dit jaar talloze bezoekers aangetrokken, met hun ruimte en vrijheid voor zowel strandgangers als hun viervoetige vrienden. “Ze hebben het over strand en dat honden hier meer vrijheid hebben en... de zee met de golven,” merkt Marja op. “Voor jong en oud is het een zegen om op het strand te zijn. Zoveel te doen; balspel of zonnen, wandelen of met elkaar een biertje drinken en kletsen. En dan die gezellige strandpaviljoens met allerlei lekkers. Jeetje, ik lijk wel reclame te maken hihi.”

Afbeelding