Ontmoet De Bemiddelingskamer tijdens ‘Aan tafel met...’

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Pexels)

EGMOND AAN ZEE - De bibliotheek van Egmond aan Zee nodigt geïnteresseerden donderdagmiddag 14 december, van 13.30 tot 15.00 uur, uit  om aan te schuiven bij ‘Aan tafel met... De Bemiddelingskamer’. Het evenement vindt plaats bij PostaanZee en biedt een gelegenheid om meer te weten te komen over buurtbemiddeling en hoe De Bemiddelingskamer conflicten tussen buren helpt oplossen.

De Bemiddelingskamer, een stichting gespecialiseerd in buurtbemiddeling, staat klaar om inwoners van de BUCH gemeenten te informeren over het oplossen van conflicten tussen buren. Verschillen in leeftijd, cultuur, gezinssamenstelling, huisdieren, geluidsoverlast, of meningsverschillen over tuin/erfafscheiding kunnen voor problemen zorgen. De Bemiddelingskamer biedt gratis en vrijblijvende hulp om tot oplossingen te komen.

De bijeenkomst geeft inzicht in buurtbemiddeling, het proces en de voordelen ervan. Daarnaast biedt het een kans om te ontdekken hoe het is om vrijwillig bemiddelaar te zijn.

Je bent van harte welkom op donderdag 14 december, 13.30 - 15.00 uur, bij PostaanZee, Voorstraat 82A, Egmond aan Zee. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Schuif aan en ontdek hoe De Bemiddelingskamer bijdraagt aan een harmonieuze buurt!

Aan tafel met... is een initiatief dat mensen uit het dorp de kans geeft hun verhaal, kennis, beroep, hobby, of persoonlijke ervaringen te delen. Als je zelf een bijdrage wilt leveren aan Aan tafel met..., meld je dan aan bij de medewerker van de bibliotheek.