Trotse winnaar Sjef Kenniphaas toont zijn trofee

Nieuws
Trots
Trots (Foto: aangeleverd)

EGMOND AAN ZEE - Hij is een echte winnaar. In zijn geliefde Egmond aan Zee legt hij bijna dagelijks de prachtigste momenten vast. Vandaag - woensdag - ontving fotograaf Sjef Kenniphaas zijn trofee voor de weerfoto van het jaar 2023. Genomineerd door de medewerkers van Buienradar, gekozen door het Nederlandse (en Duitse) publiek. Sjef straalt van oor tot oor: ‘’Dus ja, ik ben erg blij en trots.’’

‘’Voor mij is het strand van Egmond de mooiste plek. Elke dag is anders en het brengt zoveel mensen zoveel vreugde en rust,’’ waren de woorden die Sjef enkele jaren geleden deelde in een speciale rubriek van deze krant. Het is misschien daarom des te mooier dat deze onderscheiding hem ten deel valt.

Winnaar

Uit diezelfde rubriek (red. 10 vragen aan Sjef) blijkt wat we eigenlijk altijd al wisten, namelijk dat Sjef een echte winnaar is. Hij sprak destijds de woorden: ‘’Het draait in het leven om relaties, niet om geld, macht of invloed. Het leven is geen wedstrijd. Het gaat erom hoe jij je voelt bij anderen en vooral: hoe jij hen doet voelen. Zet de mensen van wie je houdt dus op de eerste plaats. Boven je telefoon, de televisie of je hobby. Behandel de mensen die je liefhebt alsof ze alles voor je betekenen. Want dat doen ze.’’ Een terechte winnaar. Sjef, namens de hele redactie gefeliciteerd met deze prijs.

De foto

Om welke foto ging het nou precies? Dat zie je hieronder..