Aan tafel met... De Bemiddelingskamer

Nieuws
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

EGMOND BINNEN - Ooit te maken gehad met conflicten tussen buren en wilt u weten hoe De Bemiddelingskamer kan helpen bij het oplossen ervan? Kom dan woensdag 6 maart naar de bijeenkomst ‘Aan tafel met... De Bemiddelingskamer’, van 10.30 tot 12.00 uur, in de Schulp te Egmond-Binnen. Gratis, aanmelden is niet nodig

De Bemiddelingskamer is een toonaangevende stichting gespecialiseerd in Buurtbemiddeling. Of het nu gaat om ergernissen door leeftijdsverschillen, culturele diversiteit, huisdieren, geluidsoverlast of meningsverschillen over tuinafscheidingen, De Bemiddelingskamer staat klaar om te helpen. Met een focus op open communicatie en actieve betrokkenheid van bewoners, biedt Buurtbemiddeling gratis en vrijblijvende ondersteuning aan alle inwoners van de BUCH gemeenten. (Tekst gaat door onder foto)


Buurtbemiddeling verbindt buren - (Foto: aangeleverd)

Gesteund door een netwerk van ervaren en goed opgeleide vrijwillige bemiddelaars, streeft De Bemiddelingskamer ernaar om buren te helpen bij het bespreekbaar maken van hun problemen. Tijdens de bijeenkomst “Aan tafel met... De Bemiddelingskamer” krijgt u de gelegenheid om meer te weten te komen over de werkwijze van Buurtbemiddeling, de voordelen ervan en zelfs hoe u vrijwillig bemiddelaar kunt worden.

Kennis delen

De bijeenkomst biedt niet alleen informatie over Buurtbemiddeling, maar ook een kans om uw eigen verhaal te delen of uw kennis te delen met anderen. Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan een toekomstige “Aan tafel met...” sessie, kunt u zich aanmelden bij de medewerker van de bibliotheek.

Voor meer informatie, bezoek www.debemiddelingskamer.nl.