Natuur- en cultuurwandeling Bergen aan Zee

Nieuws
De wandeling start om 14.00 uur
De wandeling start om 14.00 uur (Foto: aangeleverd)

BERGEN AAN ZEE - VN Noord-Kennemerland organiseert zondagmiddag 3 maart een boeiende duinwandeling vanaf het IVN gebouw Parnassia in het Parnassiapark te Bergen aan Zee.

De wandelroute leidt langs enkele kenmerkende gebouwen in Bergen aan Zee en door de duinen ten zuiden van het dorp. Tijdens de tocht wordt er verteld over de rijke geschiedenis van Bergen aan Zee, het duinbeheer en de bijzondere natuur in het grensgebied van kalkarme en kalkrijke duinen. De wandeling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Het programma is bedoeld voor volwassenen en niet geschikt voor mindervalide wandelaars. De deelnamekosten bedragen € 3,00 per persoon.

Informatie

Vergeet niet een duinkaart aan te schaffen, deze is verplicht voor de wandeling. Duinkaarten zijn verkrijgbaar bij de automaat in Bergen aan Zee of via http://www.pwn.nl/duinkaart. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Hans Stapel via bergenaanzee@ivnnkl.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk één uur voor aanvang van de wandeling. Trek stevig schoeisel aan en kleed u naar het weer. Let op! Vanwege wateroverlast starten we bij de hoofdingang van het Parnassia-park, hoek Paulineweg/Parkweg, aan de Noord-Oost-kant van het park.

Voor updates en meer informatie kunt u terecht op www.ivn.nl/nkl en facebook@ivnnoordkennemerland.