Boekenweek 2024: Bij ons in de familie

Nieuws
Boeken
Boeken (Foto: stockphoto)

BERGEN/EGMOND - Het thema van de Boekenweek (16 t/m 24 maart) is ‘Bij ons in de familie’. Familie is een thema dat raakt aan de basis van ieders bestaan. Want iedereen maakt deel uit van een familie, welke vorm of samenstelling die ook heeft. 

Iedereen draagt de sporen van het familieleven met zich mee; van mooie en zelfs schitterende, maar ook nare herinneringen. Een rijke voedingsbodem voor de literatuur. Niemand weet immers wat zich afspeelt achter gesloten deuren. Geschiedenissen en geheimen, tradities en tragedies, ze verbinden én verscheuren gezinnen. Alles is familie. Al is familie soms niet alles. Immers: ‘Alle gelukkige gezinnen lijken op elkaar, elk ongelukkig gezin is ongelukkig op zijn eigen wijze.’ Bibliotheek Kennemerwaard heeft een aantrekkelijke activiteit georganiseerd die goed aansluit bij het thema van deze Boekenweek. (Tekst gaat door onder foto)


Boekenweek voor de deur (Foto: aangeleverds)

Familieopstellingen door Heiko Sportel

Bij een familieopstelling ervaar je waar de oorzaak zit van vastzittende patronen. Patronen als: onzekerheid, niet gezien of gehoord worden, je plek of je pad in dit leven niet kunnen vinden. Een familieopstelling geeft geen kant-en-klare oplossing. Wel een helder inzicht in je situatie, een nieuw perspectief en daarmee meer keuzevrijheid voor jezelf zodat de liefde en de energie weer kunnen gaan stromen. Meer weten? Kom naar Bibliotheek Bergen op woensdag 20 maart van 20.00 tot 21.30 uur. De toegang is € 2,50.

Nog geen lid van de bibliotheek?

Je bent al lid voor maar € 5,- per maand! Naast de uitgebreide collectie in de bibliotheek heb je dan ook online toegang tot e-books, luisterboeken, tijdschriften en online cursussen.
Reserveren van titels is binnen bibliotheek Kennemerwaard helemaal gratis. Schrijf je online in en geniet over 10 minuten al van een goed e-book of luisterboek! Kijk voor meer informatie op bknw.nl/basisabonnement.


Lijkt het je leuk om aan deze activiteit deel te nemen? Reserveren voor Boekenweekactiviteiten kan via bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek of op telefoonnummer 072 – 515 66 44. Meer informatie over activiteiten vind je in de agenda.