Feestelijke opening Nationale Sportweek in De Beeck

Nieuws

BERGEN - De Buurtsportcoach van de gemeente Bergen verzorgt in samenwerking met Sportcentrum De Beeck, Stichting Welzijn Bergen en lokale sportaanbieders zaterdag 9 september een sportieve dag voor jong en oud. Dit evenement wordt georganiseerd in het kader van de Nationale Sportweek 2017, die 9 september van start gaat. Om 11.00 uur vindt in Sportcentrum De Beeck de officiële opening plaats.
De Nationale Sportweek loopt dit jaar van 9 tot en met 17 september. Duizenden sportclubs, sportbonden en andere organisaties in heel Nederland doen mee aan dit initiatief van NOC*NSF, dat als doel heeft sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek valt samen met de start van het nieuwe sportseizoen. Tijdens deze week openen sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties.

Sportactiviteiten bij Sportcentrum De Beeck

Het gratis sportevenement bij Sportcentrum De Beeck start op zaterdag 9 september om 11.00 uur met de officiële opening. Alle sportactiviteiten vinden plaats in en rondom het sportcentrum. Het gevarieerde sportprogramma bestaat onder andere uit sport & spel, zumba, ballet voor kinderen en volwassenen en diverse zwemactiviteiten als zeemeerminzwemmen en snorkelen. De kinderen kunnen zich tussendoor uitleven op de springkussens en hun dorst lessen met gratis limonade. Zwemmascotte Jodokus komt langs om de jonge sporters aan te moedigen. Het programma eindigt om 15.00 uur.
Aanmelding vooraf is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.debeeck.nl of neem contact op met de buurtsportcoach Elles Kraakman, e.kraakman@alkmaarsport.nl of 06-29319401.