Sportcentrum De Beeck verder als Zwemschool De Beeck

Nieuws

BERGEN - Om alle gedupeerde zwemmers van het verwoeste Sportcentrum De Beeck een passend alternatief te bieden, zijn Team De Beeck en Holland Sport deze week overeengekomen dat Sportcentrum De Beeck vanaf heden verder gaat als Zwemschool De Beeck. Met behoud van de vertrouwde gezichten en lesmethoden, maar op een andere locatie, namelijk in zwembad Hoornse Vaart en zwembad De Hout in Alkmaar.
"Bij ons volgen meer dan 400 kinderen wekelijks ABC-zwemles, snorkelles, zeemeermin- of zwemvaardigheid zwemles," vertelt Jeannette Glorie, locatieverantwoordelijke vanuit Holland Sport, "maar ook een aanzienlijk aantal aquasporters maakte volop gebruik van het bad in Bergen. We willen al onze klanten, waarvan we de meesten al jarenlang kennen, een mooi alternatief bieden. Dankzij de oprichting van Zwemschool De Beeck kunnen wij dezelfde kwaliteit blijven bieden die onze klanten van ons gewend zijn." Zwemschool De Beeck hanteert de lesmethoden van ABC-zwemlessen.

Vertrouwde instructeurs

Vrijwel alle zwemleskinderen zijn inmiddels in een nieuwe zwemles ondergebracht, die wordt gegeven in de zwembaden Hoornse Vaart en De Hout. Zij krijgen les van hun eigen vertrouwde instructeurs. Er zullen diverse aquasportlessen worden aangeboden en ook de snorkellessen, zeemeerminzwemmen en zwemvaardigheid worden hervat. In sportcomplex Hoornse Vaart is inmiddels een compleet nieuwe receptie voor Zwemschool De Beeck in orde gemaakt. Ook daar treft men de vertrouwde frontdeskmedewerkers van De Beeck. Glorie: "Na een turbulente tijd kijken we nu weer positief naar de toekomst van De Beeck. De komende periode gaan we Zwemschool De Beeck verder uitbouwen. Ons gezamenlijke doel is uiteindelijk weer terug te keren naar een nieuw zwembad in Bergen. Tot die tijd mogen wij en onze klanten volop gebruik maken van alle faciliteiten van de Hoornse Vaart en De Hout."