Schoorlse Bokkentocht - Herfstbockbier aankomend weekend centraal in horeca Schoorl en Groet

Nieuws

GROET / SCHOORL - Het is inmiddels een traditie geworden in Schoorl en Groet; de Schoorlse Bokkentocht, dit jaar op zaterdag 29 en zondag 30 oktober. Dit jaar kan de liefhebber vanaf 15.00 uur van de lekkerste herfstbockbieren genieten bij maar liefst negen horeca-etablissementen in Groet en Schoorl.
In Schoorl kan de liefhebber van bockbieren genieten bij; Grand Café Bourgogne aan Duinweg 15, Honky Tonk aan Duinvoetweg 11, De Viersprong aan Laanweg 1, Duinberk aan Heereweg 30, Bacchus Bar aan Heereweg 30a en De Blinkerd aan Heereweg 150. In Groet doen de volgende horeca-etablissementen mee; Mereboer aan Heereweg 275, De Bokkesprong aan Heereweg 337 en Het Kroegje aan Heereweg 284.
In alle zaken geldt aankomend weekend de eenheidsprijs van 3,50 euro per fraai glas herfstbock. Nieuw zijn de Brugse- Zot Bock en de Sancti Adelberti Bock. Uiteraard keert de Steenbrugse Bock terug. Dit biertje werd namelijk vorig jaar beoordeeld als 'smakelijkste bockbiertje'. Uiteraard kunnen niet-liefhebbers van bockbier gewoon gezellig aanschuiven en iets anders nuttigen.


Gratis amuse

Het publiek krijgt bij elk deelnemend etablissement een gratis amuse naast het eerste biertje gepresenteerd. Ook deze editie zijn er stempelkaarten beschikbaar, verkrijgbaar bij de deelnemende horeca. Met de stempels van zes verschillende zaken ontvangt de deelnemer een leuke gadget. Amuses worden geserveerd tot 22.00 uur. Het sfeervolle herfstevenement wordt op sommige locaties omlijst met muziek.

Alle deelnemende horecagelegenheden uit Groet en Schoorl en de soorten bockbieren die worden geschonken zijn te vinden op www.schoorlsebokkentocht.nl.