Timmerdorp Egmond kan wel wat hulp gebruiken - 'We hebben dringend behoefte aan hout en helpende handen'

Nieuws

EGMOND AAN DEN HOEF - Ook dit jaar wordt het timmerdorp van Egmond aan den Hoef gehouden in de eerste week van de zomervakantie, van maandag 6 tot en met donderdag 9 juli.

Voor het timmerdorp is veel hout nodig. "Dit jaar krijgt het timmerdorp geen pallets meer van GPGroot omdat zij de pallets zelf gaan hergebruiken", laat Jakob Pronk weten. "Er is daarom dringend behoefte aan hout voor het timmerdorp. We zijn dan ook naarstig op zoek naar personen of bedrijven die hout kunnen leveren." Iedereen die de komende tijd nog bruikbaar hout over heeft, zoals pallets, lange palen, planken, plaatwerk etc. wordt dringend verzocht dit voor het timmerdorp te bewaren. Op vrijdag 2 en zaterdag 4 juli kan het hout afgeleverd worden op het timmerdorpterrein op de hoek van de Beatrixlaan en Marijkelaan. Ook is het mogelijk om het hout eerder af te leveren bij Gerard v.d. Kolk, Herenweg 151, Egmond aan den Hoef (tegenover Manege De Hoef). Graag eerst even bellen: 06 21274487. Het hout liefst spijkervrij, vrij van olieverf en nog bruikbaar voor kinderen

Ook hulp nodig

Timmerdorp is niet mogelijk zonder de inzet van vele vrijwilligers. Er is versterking nodig van de timmerdorp werkgroep bij de voorbereiding en uitvoering van timmerdorp activiteiten. "Ook zoeken we enthousiaste jongeren van veertien jaar en ouder met twee rechter handen voor het 'Eerste Hulp Bij Timmeren' team", aldus Pronk.
Wie kan helpen met een van deze zaken of op andere wijze mee wil helpen met het realiseren van timmerdorp Egmond kan zich melden bij Jakob Pronk, tel 06 10020460.