Besparen is eenvoudig

Partnerbijdrage
Afbeelding
Foto: aangeleverd

REGIO - Is bij u ook een apparaat aan vervanging toe? Kom dan snel langs bij EP:Beerepoot want tijdens de Inruilweken zijn uw oude apparaten geld waard. Ruil ze in en ontvang hoge kortingen bij aanschaf van nieuwe apparaten. Daarnaast bespaart u elke maand weer op uw energierekening, aangezien elektronische apparaten de laatste jaren steeds energiezuiniger zijn geworden. En dankzij de nieuwste technieken ervaart u ook nog eens maximaal gebruiksgemak.

Partnerbijdrage dossier

Loop gerust binnen en waan u voor heel even terug in de tijd; gigantische beeldbuizen, stereotorens, platenspelers en grote speakers staan opgesteld naast oude stofzuigers, wasmachines, drogers en koelkasten. Ze zijn allen ingeruild voor nieuwe, energiezuinige modellen.

Heeft u een tweede koelkast in de garage of schuur? Grote kans dat u met de aanschaf van een nieuw model flink kan besparen op uw energierekening. Een model van acht jaar oud gebruikt namelijk jaarlijks ruim twee keer zoveel energie als een nieuw model. En wist u dat u minimaal 100 euro per jaar bespaart als u uw oude condensdroger vervangt voor een moderne warmtepompdroger? Een gemiddelde LED-televisie van nu levert 50 procent energiebesparing op ten opzichte van een LCD-televisie van 5 jaar oud. Naast besparing ervaart u ook nog eens maximaal gebruiksgemak. Koelvriescombinaties met een No Frost-functie hoeft u nooit meer te ontdooien, wasmachines kunnen zichzelf doseren, muziek streamt u gemakkelijk draadloos uit de cloud en uw favoriete series en programma’s kijkt u wanneer u wilt in 4K- of zelfs 8K-resolutie!

Wilt u voordelig profiteren van de nieuwste mogelijkheden én besparen op uw energierekening? Kom dan langs tijdens de Inruilweken en ontvang hoge inruilkortingen én de service van EP:Beerepoot. De winkel in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.