Cosmetische ingreep? Laat je goed voorlichten!

Partnerbijdrage
Cosmetische ingreep? Laat je goed voorlichten!
Cosmetische ingreep? Laat je goed voorlichten! (Foto: Bas Oosterwal)

ALKMAAR - Qyoutis is de nieuwe naam voor cosmetische behandelingen uitgevoerd op de locaties van Centrum Oosterwal, al ruim dertig jaar een specialist op het gebied van de huid. De specialisten van Qyoutis vinden het heel belangrijk dat men zich goed laat informeren als een cosmetische behandeling overwogen wordt. 

Dinsdag 24 mei wordt door plastisch chirurgen Willemijn ten Doeschate en Jorien Werkman voorlichting gegeven over cosmetische chirurgie. Aan de hand van beeldmateriaal worden verschillende cosmetische ingrepen besproken. Wat kun je verwachten van een ooglidcorrectie, wat doet een wenkbrauwlift precies, hoe gaat een schaamlipcorrectie in zijn werk en wat is er mogelijk met liposuctie. Bij Qyoutis kan je terecht voor de hoogste kwaliteit zorg. De ingrepen plaats in gecertificeerde OK-ruimtes, behandelingen zijn veilig en goede nazorg maken het plaatje compleet. De plastisch chirurgen van Qyoutis zijn kundig en al jaren werkzaam bij Centrum Oosterwal en tevens werkzaam bij Noordwest Ziekenhuisgroep. 

Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen. Tijd: 19.00 tot 20.30 uur. Locatie: Comeniusstraat 3 te Alkmaar. Toegang is gratis, wel graag aanmelden via 072-5157744 of de site www.qyoutis.nl