Broekhuis groeit en zoekt nieuwe medewerkers!

Partnerbijdrage
Stefan en Merel van Broekhuis.
Stefan en Merel van Broekhuis. (Foto: aangeleverd)

Broekhuis beweegt mensen. Al 90 jaar komen klanten van A naar B dankzij de mobiliteitsoplossingen van Broekhuis. Anno 2022 is Broekhuis uitgegroeid tot een van de top 3 dealerbedrijven in Nederland. Met vestigingen in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Door die groei is er ook meer plek voor enthousiaste medewerkers die er alles voor over hebben om de klant enthousiast naar huis te laten gaan met een nieuwe, gebruikte of gerepareerde auto of bedrijfswagen. Er is bij de vestigingen in Noord-Holland plek voor Autotechnici, Verkoopadviseurs en Service Adviseurs met een voorliefde voor mooie automerken als Audi, Volkswagen, SEAT en ŠKODA! 

“Bij Broekhuis zijn we allemaal goed, merk-specifiek opgeleid. Blijkt een storing lastig te achterhalen? Dan is het fijn dan je kunt terugvallen op een grote organisatie met collega’s op verschillende vestigingen, met ieder hun eigen ervaringen en specialismen. Zo is de klant altijd deskundig en snel geholpen!’ 

Stefan | Eerste Autotechnicus bij Broekhuis


Werkgever met oog voor haar medewerkers

Broekhuis onderscheidt zich naar de klant door altijd op zoek te gaan naar de oplossing, altijd open en eerlijk te zijn, met een persoonlijke benadering te werken en door altijd in de buurt te zijn. Hierdoor blijft de klant enthousiast en blijft de klant terugkomen bij Broekhuis. Ook naar haar werknemers is Broekhuis onderscheidend. Zo profiteert elke collega van kortingen op onderhoud aan de auto en op de aanschaf van een auto. Daarnaast is een goede werksfeer belangrijk, er wordt samengewerkt in een hecht team, waarmee geregeld geborreld wordt of teamuitjes georganiseerd worden. Nieuwe medewerkers krijgen ook korting op een sportabonnement en er is de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen. Alles om de medewerker net zo enthousiast te krijgen als de klant van Broekhuis!

Kans op een vast contract na 7 maanden

Voor opgeleide Autotechnici, autogekke Verkoopadviseurs en klantgerichte Service Adviseurs is er bij wederzijds enthousiasme na zeven maanden al kans op een vast contract! Hiermee is de collega verzekerd van stabiliteit en zekerheid. Geïnteresseerd in werken bij Broekhuis? 

Ontdek onze vacatures 

Geen enkele werkdag is hetzelfde en dat in combinatie met de gezellige werksfeer én leuke klanten maakt dat ik elke dag met veel plezier naar m’n werk ga”

Merel | Verkoopadviseur bij Broekhuis

Afbeelding