Doe mee en win

Tickets voor Kaaspop Alkmaar met absolute top hoofdacts

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Leon Vogelaar | Rodi Media)

REGIO/ALKMAAR - Met absolute hoofdacts als Racoon en Son Mieux belooft Kaaspop Alkmaar zaterdag 17 september een waar muziekspektakel te worden.

Topact Racoon 

Deze editie niet één, maar drie stages waaronder de CRAZY 90s stage en de Taverne Bergen stage. In de grote circustent spelen Racoon, Son Mieux, Time Bandits, Savine, Weekend Warriors, Box of Kings en Uncle Harry’s Punch. In de CRAZY 90s tent is de line-up: T- Spoon Reloaded, Devious, DJ Jean & MC Maron Hill, Erick E, DNS, Sander den Ouden en Ominous & Sequence feat. MC Remsy. 93. De derde stage, gehost door Taverne Bergen, met bands als TWISTER!, Tailbones, Alison’s Fall, One Revolution, Pheromones en Organix. KaasPop Alkmaar opent de deuren van 13.00 uur en duurt tot 23.30 uur.

Het is KaasPop Alkmaar gelukt om de absolute top-act Racoon naar Kaaspop Alkmaar te krijgen. Naast deze geweldige band geeft ook Son Mieux acte de présence. Zij waren één van de top-acts tijdens de laatste editie van Pink Pop. Savine, bekend van top-40 hits ‘Never Compare’ en ‘25’. Ook ‘oud gediende’ Uncle Harry’s Punch is weer aanwezig. De Weekend Warriors sluiten het programma af. 

Lezers van deze krant kunnen kans maken op vrijkaarten door het antwoord op de volgende vraag goed te beantwoorden: Hoe luidt de titel van het nieuwste album van Racoon? 

Stuur een mail met het juiste antwoord onder begeleiding van naam en telefoonnummer naar info@alkmaar-entertainment.nl De actie loopt tot en met woensdag 14 september. De winnaars krijgen donderdag 15 september bericht.