Grondige vernieuwingen bij Frans Stokman

Partnerbijdrage
Het team van Frans Stokman Heerhugowaard heet je van harte welkom in het vernieuwde pand.
Het team van Frans Stokman Heerhugowaard heet je van harte welkom in het vernieuwde pand. (Foto: Valentin Ocheda)

REGIO - Frans Stokman Heerhugowaard, bekend van de auto’s, caravans en campers, heeft de laatste jaren het complete pand vernieuwd. En dat is letterlijk grondig gebeurd. Naast nieuwe vloeren met vloerverwarming, nieuwe puien en plafonds, zijn ook de kantoren en receptiebalies in een nieuw jasje gestoken. 

Het inmiddels ruim 40 jaar bestaande bedrijf is dealer van het caravanmerk Caravelair, de campermerken Dethleffs en Weinsberg en servicedealer van Renault en Dacia.

‘Groene’ toekomst

Die drang naar vernieuwing en verduurzaming is er al jaren geweest. Sinds 2020 is het pand volledig gasvrij en wordt er gewerkt met bronnen in de grond. Deze bronnen zijn gekoppeld aan warmtepompen die zorgen voor warmte en koeling. 350 zonnepanelen zorgen voor de benodigde stroomvoorziening. De verbouwing van de caravan- en campershowroom was de laatste stap in het vernieuwingsproces en het complete pand is hiermee klaar voor de ‘groene’ toekomst.

Het pand is vernieuwd, maar wat al 40 jaar onveranderd blijft, is de persoonlijke service van een familiebedrijf met een ruim aanbod in auto’s, caravans en campers én jouw adres voor totaalonderhoud. Je bent van harte welkom aan de Pascalstraat 2 in Heerhugowaard, of kijk op www.fransstokman.nl. Zondag 19 maart is de caravan- en campershowroom ook geopend van 10.00 tot 17.00 uur.