Wonen tussen stad & groen in 3Kwartier

Partnerbijdrage
Wonen tussen stad en groen in 3Kwartier.
Wonen tussen stad en groen in 3Kwartier. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - In de nieuwe wijk Het Stationskwartier in Heerhugowaard wordt weer een nieuw icoon uit de pen van PRO6 Vastgoed gerealiseerd met 3KWARTIER. De hippe upcoming buurt combineert een perfecte ligging tussen stad en groen, direct bij het openbaar vervoer en alle voorzieningen.

Het plan 3Kwartier, ontwikkeld en ontworpen door het Alkmaarse PRO6 Vastgoed, bestaat uit drie woonblokken. BLOK45 binnen 3Kwartier is de opvallendste en hoogste verschijning waar de zestig koop appartementen in zijn gelegen, BLOK30 en BLOK15 worden middendure en betaalbare huurwoningen. 

Zestig aangename koopappartementen

In BLOK45, dat donderdag 6 april in de verkoop gaat, kun je kiezen uit zestig bijzonder aangename koopappartementen van verschillende grootte. Of je jouw eerste appartement koopt of wilt verhuizen van een eengezinswoning naar een gelijkvloers appartement, in dit woonblok is er volop keuze. Er komen 46 bijzonder ruime tweekamerappartementen met een woonoppervlakte van 47 tot 59 m². Er zijn elf driekamerappartementen van circa 79 tot 89 m². Elk appartement heeft een balkon van 5 tot 12 m². Op de zesde verdieping is een exclusief driekamerappartement aanwezig met een dakterras van maar liefst 90 m².

Op de achtste woonlaag bevinden zich de drie exclusieve penthouses. Met het weidse uitzicht en de vele raampartijen is dit een garantie voor luxe wonen. De penthouses variëren van circa 96 tot 128 m², hebben drie slaapkamers en een riante badkamer. De dakterrassen hebben een oppervlakte van 27 m² met fenomenale vergezichten over het Oosterdelgebied, de duinen en verder.

De appartementen zijn uiteraard zeer duurzaam, waarbij de energie wordt opgewekt via bodemwarmtepompen en alle ruimtes in de appartementen worden voorzien van vloerverwarming. Parkeren kan in de parkeergarage onder het gebouw, met ruimte voor parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers. Heb je zelf geen auto, dan kun je gebruikmaken van de twee deelauto’s die exclusief voor de bewoners zijn.

Start verkoop

De verkoop start donderdag 6 april van 18.00 tot 20.00 uur bij Hotel Heer Hugo. Geïnteresseerd kunnen zich vast aanmelden via de 3kwartier.nl of contact opnemen met Magneet Makelaars of Vlieg Makelaars.

3KWARTIER is een initiatief van PRO6 Vastgoed. De Geus Bouw zal zorgdragen voor de realisatie. Start bouw staat gepland voor vierde kwartaal 2023.