Boaz verrast als 12.000ste seizoenskaarthouder van AZ Alkmaar

Sport
Herry, Berry en Boaz
Herry, Berry en Boaz (Foto: aangeleverd)

EGMOND - Boaz Tjassens Keiser kreeg deze week de verrassing van z’n leven toen ineens ‘AZ’ op de stoep stond. Reden? Boaz is de 12.000ste seizoenskaarthouder van de club. Het bijzondere moment vond plaats tijdens een speciale ontmoeting met de mascottes Herry & Berry, die vv Egmond bezochten tijdens een trainingssessie.

Tijdens de ontmoeting kreeg Boaz ook enkele vragen. Op de vraag over de ambities van AZ Alkmaar dit seizoen antwoordde Boaz: ‘’We worden kampioen, winnen de beker, maar de Conference League weet ik nog niet zeker.’’ Zijn enthousiasme en vertrouwen in het team werden duidelijk weerspiegeld in zijn reactie. (Tekst gaat door onder foto)


Herry of Berry

Een andere vraag die gesteld werd, was: “Wie is leuker, Herry of Berry?” Boaz antwoordde tactisch: ‘’Allebei even leuk.’’ Een slim antwoord dat goed viel in het bijzijn van de mascottes Herry & Berry, die al jaren geliefd zijn onder de fans van AZ Alkmaar. De club is dankbaar voor de voortdurende steun - van Boaz - en alle andere loyale seizoenskaarthouders en kijkt uit naar een spannend seizoen vol voetbalactie en enthousiaste fans.

Zondag om 16.45 uur speelt AZ thuis tegen Sparta Rotterdam