Beweeg & Boetseer Samen in het nieuwe buurthuis T&O

Sport
Workshop boetseren en dansen op sokken
Workshop boetseren en dansen op sokken (Foto: aangeleverd)

BERGEN - Na het succes van de pilot workshop ‘Beweeg en Boetseer Samen’ in de Beeck kunnen we aankondigen dat deze unieke workshop op 15 december nogmaals wordt georganiseerd. De buurtsportcoaches van de gemeente Bergen slaan de handen ineen met Jacqueline Visser (netwerkadviseur Sociaal Domein) en Sies Vrasdonk (beeldend kunstenaar) om een gezellige en actieve middag te verzorgen in het splinternieuwe buurthuis T&O in Bergen (Kogendijk 42A). Dit evenement, gepland in het kader van de Ontmoeting in december, staat volledig in het teken van samenkomen, verbinding leggen en nieuwe contacten opdoen. Aanmelden kan via www.sportenbewegeninbergen.nl.

Workshop boetseren en dansen op sokken

Sies Vrasdonk is de drijvende kracht achter Stichting Los Zand en verzorgt de boetseerworkshop, zij houdt zich bezig met cultuureducatie wat haar missie en passie is. “Klei is Fantastisch! Je kan er van alles mee maken, want het is makkelijk te vormen. De vorige keer hebben we vrolijke monsters gemaakt. Aangezien Kerstmis nu dichterbij komt gaan we deze keer aan de slag om een fraaie kerstengel te maken. Mooi, vrolijk, een beetje gek, alles is mogelijk,” vertelt Sies.

Geniet van een creatieve workshop met boetseren onder het genot van een kopje koffie of thee en een praatje

Na de workshop boetseren volgt een ontspannen danssessie op sokken met Martine Nieboer. De dansworkshop, gericht op het vinden van je eigen dansritme, wordt geleidelijk opgebouwd. Er zijn geen vastgestelde pasjes of polonaises, maar wel ruimte voor improvisatie en expressie. Voel je vrij om zittend te dansen als dat jouw voorkeur heeft. Draag comfortabele kleding en neem een vest mee. Na de workshops is er gelegenheid om samen een kopje koffie te drinken, ervaringen te delen en te ontspannen.

Tijden

Vanaf 13.15 uur ben je welkom. De workshop boetseren start om 13.30 uur en zal tot ongeveer 15.00 uur duren. Van 15.00 tot 16.00 uur gaan de voetjes van de vloer.

Aanmelden en meer informatie

Deelname is gratis, aanmelden kan via www.sportenbewegeninbergen.nl. Bij vragen kun je contact opnemen met de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen, Elles Kraakman en Eefke de Vos, via e.kraakman@hollandsportbv.nl / 06-29319401.