Explosie in auto in Beverwijk: vermoedelijk zwaar vuurwerk neergelegd

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: PR)

BEVERWIJK - Bij een personenauto aan de Beatrix de Rijkstraat in Beverwijk is woensdag rond 02.50 uur een explosie geweest. Vermoedelijk is hier zwaar vuurwerk onder de motorkap gelegd en is deze vervolgens afgegaan.

Bericht van Politie.nl

Explosie Beverwijk

Er is geen brand ontstaan, wel is het voertuig beschadigd. Team Explosieven Verkenning is ter plaatse gekomen om verder te duiden wat er precies is ontploft. Er is niemand gewond geraakt. De politie doet verder onderzoek. Als er mensen zijn die iets hebben gezien, beschikken over camerabeelden of andere informatie die kan helpen? Laat het weten via 0900-8844.

Verdachte situatie melden Beverwijk

Zie jij verdachte situaties? Bel dan altijd 112. Heb je informatie over (de achtergronden van) een explosie? Meld het dan ook! Bel 0900-8844 of vul een tipformulier in op www.politie.nl. Mocht je het eng of spannend vinden om te melden dan kan dat ook altijd anoniem of vertrouwelijk. Maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of van het Team Nationale Inlichtingen (088-6617734). Dat is een afdeling getraind in het afschermen van tipgevers en informanten. Zij zijn getraind om op onopvallende wijze informatie in te winnen en de tipgever te allen tijde te beschermen.