Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

De Week van de Dialoog in Beverwijk en Heemskerk

Algemeen

BEVERWIJK/HEEMSKERK - Bij de taalcarrousels van de Stichting Participatie Anderstaligen (SPA) in Heemskerk en Beverwijk gaan anderstalige en Nederlandstalige buurtbewoners wekelijks met elkaar in gesprek. Met elkaar praten en oefenen in kleine groepjes in het Nederlands.

Van 29 oktober tot en met 7 november 2021

Samen met MET Heemskerk worden de Taalcarrousels van de Stichting Participatie Anderstaligen in de Week van de Dialoog op een bijzondere manier vormgegeven. In een deel van deze week, van 1 tot en met 5 november, gaat het om het thema: ‘Een sprong in het diepe’.

“Kan jij je nog herinneren dat je de eerste keer op de hoge duikplank stond? En daarna de sprong hebt gewaagd… Ook andere gebeurtenissen in je leven kunnen voelen als een sprong in het diepe. Je weet niet waar het zal eindigen. Maar je zet iets op het spel, dat is zeker. Ieder mens maakt in het leven momenten mee die grote gevolgen hebben. Soms kies je er zelf voor, soms overkomt het je. Maar een sprong in het diepe is het. Was of is deze sprong de moeite waard?” Het thema van de Dag van de Dialoog is altijd breed, zodat iedereen mee kan doen. ‘’We gaan aan gesprekstafels met elkaar in gesprek over dit thema. Door anderen te ontdekken, ontmoeten, elkaar te zien en met elkaar te praten leren we elkaar beter kennen, komen we erachter hoe we kijken, wat we belangrijk vinden en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Zo verruimen we onze blik, leren we beter samen leven, wonen, werken en liefhebben en bouwen we een sterke inclusieve gemeenschap.’’ Mensen krijgen de ruimte om naar elkaar te luisteren, ervaringen met elkaar te delen en nieuwe verbindingen te leggen. Deel, droom en doe!

Wil je meedoen? Kijk op de website: www.spa-ijmond.nl voor meer informatie. Aanmelden kan bij Esther Tromp, coördinator van de SPA: info@spa-ijmond.nl of 06-44302225.

‘’Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Heeft u Corona gerelateerde klachten? Dan kunt u niet komen en blijft u thuis. Volg bij het binnengaan van het buurtcentra altijd de richtlijnen op.

/

Afbeelding
Zomerspektakel 2022 in Beverwijk: dansen, sport, koken en theater centraal Algemeen 26 jun, 04:52
Afbeelding
DamesVISdag in Spaarnwoude: ‘Gewoon een leuke dag beleven!’ Algemeen 25 jun, 09:00
Afbeelding
Eerste zeekabel voor aansluiting windparken op zee Algemeen 24 jun, 19:30
Afbeelding
Themakoor Wijk aan Zee viert 50-jarig jubileum Algemeen 24 jun, 10:00
Afbeelding
MIND Us erevoorzitter koningin Máxima bezoekt Nova College in Beverwijk Algemeen 24 jun, 07:00
Afbeelding
1,5 miljoen voor verduurzamen culturele instellingen Duurzaam 23 jun, 12:46
Afbeelding
‘Het contrast maakt het mooi en spannend’ Algemeen 23 jun, 12:02
Afbeelding
Column Blik van Co: ‘Doorfietsroute heeft totaal geen toegevoegde waarde’ Algemeen 22 jun, 20:00
Afbeelding
De Kennemers trekt na 104 jaar zondagselectie terug Algemeen 22 jun, 19:30
Afbeelding
Pokémon ruilmiddag in feestweek bij bmm games n’ vinyl op de Breestraat Algemeen 22 jun, 06:44
Afbeelding
‘Op de sluizen van IJmuiden’: expositie in Zee- en Havenmuseum IJmuiden Algemeen 22 jun, 06:41
Afbeelding
Heerhugowaardse Mayra: ‘Dansen is voor mij een vorm van therapie’ Zorg 18 jun, 17:00
Afbeelding
Calvin Carrilho’s droom: spelen bij FC Barcelona Zorg 17 jun, 17:00
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Beverwijk

Op Rodi Beverwijk volg je het laatste nieuws uit Beverwijk. Rodi Beverwijk informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Beverwijk

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Beverwijk in je mailbox.