Nieuwe verkiezing Stadsfotograaf Beverwijk

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Esther van Aalderen)

BEVERWIJK - Nog ruim anderhalve maand te gaan. Dan wordt de nieuwe Stadsfotograaf van Beverwijk gekozen. Tot en met 28 februari kun je je foto’s inleveren om mee te doen aan de jaarlijkse wedstrijd van ISOO.

Wat je precies fotografeert staat je vrij, met één restrictie: Beverwijk moet in één van de aangeleverde foto’s een rol spelen. 

Eén jaar lang

De winnaar is één jaar lang Stadsfotograaf van Beverwijk en krijgt een mooi thema dat in overleg bepaald wordt. Maandag 7 maart maken we de fotograaf bekend bij fotografiecentrum ISOO in Beverwijk en mocht dit niet mogelijk zijn, dan via een livestream.

Je hoeft niet per se een flitsende camera te hanteren om een gooi te doen naar de titel Stadsfotograaf. Een mobiel volstaat. Dus waag de sprong en doe mee aan de verkiezing van de 14e Stadsfotograaf van Beverwijk. Je krijgt aldus een podium voor je werk, want de ingezonden foto’s worden regelmatig in diverse kranten gepubliceerd. Maar ook op social media, via radio en diverse sites.

Stuur vijf foto’s voor 28 februari naar stadsfotograafbeverwijk@hotmail.com. Meer weten? Zie Stadsfotograaf op Facebook.