Wielerronde van Beverwijk is weer terug

Algemeen
De wielerronde van Beverwijk is weer terug op agenda.
De wielerronde van Beverwijk is weer terug op agenda. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Na 2 jaar corona kan de 41e Wielerronde van Beverwijk weer worden gehouden tijdens de Stadsfeesten van Beverwijk. De wielerronde is op zondag 26 juni met start en finish op de Breestraat. 

Van start zullen gaan de categorieën Masters 30+, 40+ en 50+ over 50km en daarna de Amateurs, Belofte, Elite en Professionals-B(M) over 90km koers. De wedstrijden kunnen plaatsvinden met steun en medewerking aan het Wielercomité van Beverwijk door de trouwe sponsors, de horeca, de gemeente Beverwijk en BRC Kennemerland. Het Wielercomité wordt gevormd door de oud-renners Jack van Hooff en Cees van Borre (organisatie@wielerrondebeverwijk.nl) die in de aankomende weken de sponsors zullen benaderen om de continuïteit van het wielerevenement te kunnen blijven garanderen tijdens het Stadsfeest in Beverwijk. De wielerwedstrijden is een prachtig slot van de Stadsfeesten in Beverwijk in de week van 23 t/m 26 juni 2022.

Op de andere dagen zullen de Harddraverij, het ringsteken met paarden, de kermis en de middenstand hun steentje bijdragen op de Breestraat en Zeestraat in hartje Beverwijk.