Koningsfeest op het Kerkplein in Beverwijk

Algemeen
Die Darmstädter Hübsch.
Die Darmstädter Hübsch. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Na twee verloren jaren trekt Café Camille in Beverwijk alles uit de kast om Koningsdag (27 april) tot het Feest der Feesten te maken. Het Kerkplein onder de Wijkertoren zal brullen, dansen, eten, drinken, lachen, genieten van vrijheid dat wij mogen beleven op deze Koningsdag.

Om 13.00 uur Van Rockabilly tot Disco...Van Tranentrekker tot Uit Je Dak Plaat...Altijd origineel, altijd verrassend! Alles kan een mens gelukkig maken” klinkt op de muziek van “Play that Funky Music”? Vijf muzikanten spelen afwisselende covers op geheel eigentijdse wijze. De nadruk ligt op, in het Nederlands vertaalde, swingende hits.

Om 14.30 uur: Blue Six. Deze mannen staan garant voor een optreden vol met swingende rocknummers en dampende bluessongs ,maar ook de Roots en de ‘traditionals’ worden niet vergeten! Jan Stobbe geselt de drums, plukt Willem Visser de bas, Henk Schippers jankt op zijn gitaar, Bert Baars bopt op zijn sax/keyboards en Dick Huisman met zijn allure en melancholische rauwe strot weet iedereen te pakken.

0m 17.00 uur: Die Darmstädter Hübsch. Die Hübsch zijn terug. Heimatkapelle Die Darmstädter Hübsch speelt alle Duitse Hits uit heden en verleden. Van Rosamunde tot Rammstein, Nena danst met Conny Froboes. Nina Hagen doet het met Du van Peter Maffay. Een smakelijke mix van alleen Duitse specialiteiten. Natuurlijk zal band ook een heel repertoire Duitse Weihnachthits opdissen

Om 19.30 uur: The Bouncers. De Ska band uit Haarlem, deze mannen toerde al jaren door heel Nederland met hun op uptempo nummers maar ook rocksteady en reggae grooves, met strakke ritmesectie en swingende blazers, maken The Bouncers van elke gig een onvergetelijke feest.

Afbeelding