HockeyFUNdag bij Overbos: Spelenderwijs leren hockeyen

Algemeen
De Hockeyfundag bij Overbos: altijd een groot succes!
De Hockeyfundag bij Overbos: altijd een groot succes! (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Alle kinderen die willen kennismaken met hockey zijn op zondag 29 mei welkom voor op de velden van BHC Overbos in Beverwijk. Kinderen die in oktober vijf jaar of ouder zijn, kunnen gratis meedoen aan deze HockeyFUNdag van 10:30 tot 12:00 uur.

De hockeyoefeningen en spelletjes worden begeleid door professionele trainers en enthousiaste junioren. Op de fundagen staat het plezier voorop en de kinderen leren spelenderwijs hockeyen. Tijdens de spelvormen op het veld maken de kinderen niet alleen kennis met de sport, maar ook met mogelijke teamgenootjes.  Alle deelnemers krijgen een goodiebag en na de hockeyspelletjes komen de kinderen nog even gezellig bij elkaar in het clubhuis voor iets lekkers. 

“Onze oudste Lana wilde in eerste instantie niet hockeyen, maar liever dansen”, vertelt Joyce Lodewijks, die de fundagen dit jaar mede organiseert. “Tijdens de fundagen ontdekte ze hoe leuk hockey is. Het plezier spatte er aan alle kanten vanaf, ook bij de begeleiding. We gaan er weer een groot hockeyfeest van maken!” Geef je op en ontvang een leuke goodiebag. Aanmelden: via inschrijfformulier op www.bhcoverbos.nl of mail: hockeyfundagen@bhcoverbos.nl en vermeld hierin naam (j/m), telnr, e-mailadres en geb.datum.