Marieke Stam van De Sparkel Beverwijk: ‘IB’er van het jaar!’

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - ‘’Wat zijn wij trots dat Marieke Stam van Kindcentrum De Sparkel IB’er van het jaar is geworden!’’ Dat zijn de woorden van Anita van der Eng, directeur van De Sparkel.

 IB staat voor Intern Begeleider. Al 12 jaar werkend in het onderwijs en als IB’er gespecialiseerd in het rekenonderwijs, draagt ze bij aan de missie van het kindcentrum in Beverwijk om kinderen uit de IJmond goed onderwijs te bieden. ‘’We waarderen haar inspanningen enorm!’’, zegt Anita van der Eng, die Marieke heeft opgegeven voor de verkiezing IB’er van het jaar. 

Anita heeft aangeven dat Marieke een fantastische en betrokken intern begeleider is die zorgt voor verbinding en het uitdagen van de teamleden. Samen met het team wordt gezorgd voor een continue ontwikkeling om het onderwijs steeds te blijven versterken.

Op die dag heeft Marieke ook deelgenomen aan een podcast van Tjipcast met Luc Greven en Tjip de Jong. Ze vertelde daar het volgende: “Ik heb op Kindcentrum De Sparkel een nieuwe kwaliteitsaanpak neergezet en het basisaanbod voor 80% van de leerlingen die we op onze school hebben aangevuld, waarmee we elk kind een kansrijke start gunnen. Ook zorgen wij ervoor dat de kinderen bij het verlaten van de school voldoende gecijferd en geletterd zijn. En daar ben ik heel trots op!”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding