Zondag 26 maart: Ga mee op Fortensafari aan de Sint Aagtendijk bij Beverwijk

Algemeen
Tijdens deze safari met de gids/schaapsherder van het Muziekfort (Fort aan de Sint Aagtendijk) kom je ook nog bijzondere dieren tegen.
Tijdens deze safari met de gids/schaapsherder van het Muziekfort (Fort aan de Sint Aagtendijk) kom je ook nog bijzondere dieren tegen. (Foto: Aangeleverd)

BEVERWIJK - Tijdens deze fortensafari op zondag 26 maart ga je op een spannend avontuur en kom je op de meest bijzondere plekken op het eiland van het Fort aan de Sint Aagtendijk. Tijdens deze safari met de gids/schaapsherder van het Muziekfort (Fort aan de Sint Aagtendijk) kom je ook nog bijzondere dieren tegen. Het kleinste schapenras ter wereld, de Ouessant, loopt bijvoorbeeld graag een rondje mee.

Pachter Wil van Landschap Noord-Holland vertelt onderweg de mooiste verhalen over zijn schapen en het fort. Voor de fortensafari is een speciale speurkaart ontwikkeld vol planten, vogels, zoogdieren, kriebelbeestjes, amfibieën en reptielen. Speur je mee? Dit is vooral leuk voor kinderen.

Tickets bestellen via: www.muziekfort.nl/fortensafari. Neem een vriendje of vriendinnetje mee, dan is het nóg leuker. Trek laarzen aan of schoenen die tegen een stootje kunnen en kleding die vies mag worden. Ouders zijn welkom en kunnen gratis mee.

Wanneer: zondag 26 maart 2023 van 11:00 tot 12:00 uur; Waar: Vuurlinie 1; 1948 PX Beverwijk.